Loše vijesti za Realove protivnike: "Ronaldo je motiviran i u sjajnoj je formi"

Foto: Guliver Images/Getty Images

REAL je u posljednje tri utakmice upisao tri pobjede s nevjerojatnom gol razlikom; 18:4! Veliki posao u gaženju protivnika odradio je Cristiano Ronaldo koji je u te tri posljednje utakmice, protiv Elchea, Deportiva i Basela, postigao osam pogodaka, a dodao je i dvije asistencije.

"Fizički smo moćni"

To je dovoljan razlog da se Carlu Ancelottiju vrati osmjeh na lice. Njegova ekipa skočila je privremeno na 4. mjestu u Primeri, a Real je uvjerljivo najubojitija momčad lige.

"Odigrali smo sjajnu utakmicu protiv Elchea. Kontrolirali smo dobar dio utakmice, a posebno me veseli kako smo reagirali nakon primljenog pogotka. Ova momčad je definitivno u boljem fizičkom stanju nego što je to bila protiv Atletica", rekao je Ancelotti.

"Čim ste fizički moćniji, odmah je lakše igrati", nadodao je talijanski stručnjak.

Ancelotti plaši protivnike

Naravno, Ancelotti je morao pohvaliti i svog najboljeg igrača, koji je protiv Elchea zabio četiri pogotka.

"Ronaldo ne voli kada je okrenut leđima prema golu. On se voli ubacivati u međuprostor, izuzetno je brz i teško ga je čuvati", rekao je trener Reala.

"Njemu je trebao jedan kratki period da postigne optimalnu formu. On je discipliniran i veliki profesionalac. U odličnoj je kondiciji, motiviran je i zabija golove", za kraj će Ancelotti.

Pročitajte više