Mandžu traži pola Europe, a javio se i njegov bivši klub

Foto: Hina

"MARIO MANDŽUKIĆ otišao je na godišnji odmor i najvjerojatnije se više neće vratiti u Atletico", piše madridski AS, jasno davši do znanja da Diego Simeone ne računa u sljedećoj sezoni na hrvatskog golgetera.

Već duže vrijeme španjolski mediji bliski klubu s Vicente Calderona pišu kako su šanse da hrvatski reprezentativac ostane u Madridu i sljedeće sezone minimalne.
 
Španjolski novinari kažu kako je Mandžukić odličan napadač, kako je dao golem obol u napadu Atletica ove sezone, međutim, ističu da ako Diego Simeone misli ozbiljnije ugroziti dominaciju Barce i Reala, pod hitno mora dovesti puno ''krvoločniju'' devetku.
 
Wolfsburg i Milan najozbiljniji
 
Brojni su klubovi pokazali velik interes za Mandžukića nakon što je postalo jasno da je njegovoj madridskoj avanturi došao kraj. Zainteresiran je Monaco, žele ga i na Anfieldu, a najozbiljnije je zagrizao Milan.
 
Ipak, u krug klubova koji bi radi vidjeli Mandžukića u svojim redovima je i njegov bivši klub Wolfsburg, koji je za povratak Mandže bio zainteresiran i kada je napuštao Bayern prije godinu dana.
 
Corriere dello Sport piše da Nijemci najbolje poznaju Mandžukićeve kvalitete, da je ostavio dubok trag u Bundesligi, a osim  interesa ''Vukova'' spominju i moguću ponudu Borussije Dortmund. 
 

Pročitajte više