Messi: Ne znam što više trebam napraviti da zabijem za reprezentaciju

Foto: Guliver Image/Getty Images

ARGENTINA je boljim izvođenjem jedanaesteraca izbacila Kolumbiju i plasirala se u polufinale Copa Americe, a u regularnom dijelu susreta pogodaka nije bilo, unatoč brojnim pokušajima Argentinaca.
 
>Argentina se ispromašivala pa u raspucavanju s bijele točke izbacila Argentince
 
Posebno je to frustriralo Messija, koji i dalje ne uspijeva lakoću poentiranja iz Barcelone prenijeti i u reprezentaciju. "Ne znam što više trebam napraviti da zabijem za Argentinu, ovo je užasno", požalio se jedan od najboljih nogometaša svijeta u ovom trenutku.
 
"Odigrali smo najbolju utakmicu na Copi, stvarali smo prilike, šteta što nismo zabili u regularnom vremenu", poručio je još Messi i istaknuo da je u raspucavanju s bijele točke bila potrebna i doza sreće.
 
Martino smatra da su jedanaesterci bili nepotrebni
 
Izbornik Argentine Gerardo Martino također smatra da je sve trebalo biti riješeno u 90 minuta: "Uopće nije bilo potrebe za jedanaestercima."
 
"Ospina je bio igrač utakmice. Oni su imali jedan udarac u glavom i to je to, mi nismo uspjeli zabiti i to je dio igre", objasnio je Martino svoj stav i dodao: "Ne bih mogao ostati u svlačionici da smo izgubili."
 
Carlos Tevez zabio je ključni jedanaesterac za prolaz u sedmoj seriji, a neke je začudilo što je on bio tako kasno na redu za pucanje s bijele točke.
 
"Nisam ga stavio među prvih pet izvođača jer je promašio na prošloj Copa Americi. Znam da će se sad pisati o iskupljenju."

Pročitajte više