Miočić potvrdio: Dolazim u Hrvatsku pomoći Cro Copu u pripremama za Gonzagu

Foto: Fightsite

"DA ISTINA JE" potvrdio je Stipe Miočić nagađanja koja kažu da će se odazvati Cro Copovom pozivu na zajedničke pripreme uoči Filipovićevog povratničkog meča u UFC-u.

"Cro Cop me zvao i zamolio me da mu pomognem u pripremama za sljedeći meč. Pristao sam. Velika je čast pomoći u treningu legendi kao što je Cro Cop", napisao je UFC-ov teškaš na svom službenom Facebook profilu te je dodao svoju fotografiju s Filipovićem koju je Fight Site snimio prilikom njihovog zajedničkog druženja na Cro Copovom imanju u Gajnicama.

S obzirom da je dvoboj Cro Copa i Gonzage planiran za travanj, a Mirko je već najavio da će mu Miočić pomoći prilikom sparinga, za očekivati je kako ćemo Stipu u Zagrebu vidjeti u drugoj polovici ožujka.

Podsjećamo, Fight Channel je ovog ljeta organizirao prvi susret naša dva teškaša prilikom Miočićevom posjetu domovini svojih roditelja. Stipe je nekoliko dana boravio u hrvatskoj metropoli, družio se s fanovima, upoznao je svog borilačkog idola, a na koncu se preselio na obalu gdje je uživao u čarima hrvatskog ljeta.

Pročitajte više