Modrić i Khedira otpali: Ancelotti ne želi otkriti sastav za lov na finale Lige prvaka

Screenshot (Marca)

CARLO ANCELOTTI u uzvratu polufinala Lige prvaka protiv Juventusa (srijeda, 20:45 sati) može računati na sve igrače osim Luke Modrića i Samija Khedire, koji se nisu uspjeli oporaviti na vrijeme za okršaj s talijanskim prvakom.
 
Ancelotti na raspolaganju ima 21 nogometaša, a tri sata uoči polufinala morat će na tribine poslati trojicu. Dobra vijest za trenera Reala je oporavak Tonija Kroosa, a nakon mjesec dana može računati na svoj napadački trojac BBC.
 
"Ne znam hoće li Karim Benzema biti u početnoj postavi, iako je potpuno spreman. Možda će početi Chicharito", rekao je trener Reala, koji na posljednjoj konferenciji za medije nije htio otkriti sastav za dvoboj s Juventusom.
 
Španjolski mediji, pak, nagađaju kako bi Benzema mogao dobiti priliku od prve minute u formaciji 4-3-3. Uz njega bi u napadu bili Cristiano Ronaldo i Gareth Bale, a iza njih Kroos, Isco i James Rodriguez. Ne zna se ni na kojoj će poziciji zaigrati Sergio Ramos, koji je razočarao u veznom redu u prvoj utakmici.
 
Real, aktualni europski prvak, protiv Juventusa za plasman u finale mora nadoknaditi 1:2 zaostatak iz Torina.
 
"Vrlo smo blizu svom cilju. Želimo ući u povijest, želimo biti prva momčad koja će obraniti naslov."
 
Madridski klub je dosad sedam puta u uzvratnoj utakmici polufinala lovio zaostatak i nikada nije uspio proći dalje.
 
"Statistika je protiv nas, ali sve ćemo napraviti da je preokrenemo", poručio je Ancelotti, čija se momčad već oprostila od borbe za naslov španjolskog prvaka jer dva kola prije kraja Primere zaostaje četiri boda za vodećom Barcelonom.
 

Pročitajte više