Mourinho: Vratili smo se među najbolje i ne bojimo se nikog

Foto: Guliver Image/Getty Images

CHELSEA je s 3:1 izbacio Galatasaray i plasirao se u četvrtfinale Lige prvaka. Zasad je Chelsea jedini engleski klub među osam najboljih, a večeras mu se može pridružiti United koji lovi 0:2 zaostatak protiv Olympiacosa.

"Ponovno smo među osam najboljih, ali ovaj put je drugačije jer smo prošle sezone bili u Europa ligi. Liga prvaka je druga razina. Ovo je jako važno i za klub i za igrače. Zaslužili smo", rekao je Jose Mourinho, menadžer Chelseaja koji je prošle sezone osvojio Europa ligu.

"Svi veliki klubovi su ovdje i svi favoriti za naslov su i dalje u igri. Čekamo ždrijeb, no nije nam važno koga ćemo dobiti. Svi su dobrodošli."

Portugalac je prokomentirao i loš nastup napadača Galatasaraya Didiera Drogbe, koji se vratio na Stamford Bridge gdje je godinama oduševljavao navijače.

"Njemu je najteže bilo igrati. Kada ste napadač, a momčad vam ne igra napadački nogomet, onda ste usamljeni. Mislim da nije mogao puno učiniti pogotovo jer su ga dobro čuvali moji braniči."

Čech: Drogba je dočekan onako kako je zaslužio

Drogba je zaradio ovacije Chelseajevih navijača, a to je prokomentirao vratar Petr Čech.

"Drogba je dočekan baš onako kako je zaslužio. Navijači su ga fantastično primili, a on je fantastično igrao nekad za nas", rekao je Čech i osvrnuo se na moguće suparnike u četvrtfinalu.

"Ne možete birati suparnika u četvrtfinalu. Ako hoćete proći dalje i osvojiti Ligu prvaka morate igrati protiv svakoga."

Pročitajte više