Moyes se ispričao navijačima Uniteda i zahvalio Fergusonu

Foto: Guliver Image/Getty Images

DAVID MOYES, smijenjeni menadžer Manchester Uniteda, oglasio se priopćenjem u kojem se ispričao navijačima zbog loših rezultata.

"Znao sam da će preuzimanje funkcije nakon tako dugog razdoblja kontinuirane stabilnosti i uspjeha biti veliki izazov, ali nisam ni sekundu dvojio o tome. Razmjeri menadžerskog posla u Unitedu su nesagledivi, ali ni u jednom trenutku nisam odustao od napornog rada, a to se odnosi i na moje pomoćnike kojima zahvaljujem na posvećenosti i lojalnost", poručio je Moyes.

"Bili smo posvećeni procesu temeljite obnove koja je potrebna seniorskoj momčadi. To smo morali napraviti, a da istovremeno ne trpi rezultat u Premierligi i Ligi prvaka. Međutim, u tom prijelaznom periodu, igre i rezultati nisu bili onakvi na kakve su navijači Manchester Uniteda naviknuti. Razumijem i dijelim njihovu frustraciju."

Moyes je dobio otkaz nakon samo devet mjeseci na Old Traffordu.

"U kratkom vremenu u klubu shvatio sam kakva su posebna mjesta Old Trafford i Carrington. Zahvaljujem Unitedovom osoblju zbog kojeg sam se osjećao dobrodošlim od prvoga dana u klubu. Hvala i vama navijačima koji ste me podržavali tijekom sezone. Želim vama i klubu sve najbolje u budućnosti. Ponosan sam što sam doveo momčad do četvrtfinala Lige prvaka i zahvalan sam Sir Alexu Fergusonu što je vjerovao u mene i pružio mi šansu da treniram Manchester United."

Zanimljivo, škotski stručnjak igrače nije spomenuo.

Pročitajte više