Moyesa ne brine što je izvukao strašni Bayern. "Bilo me stid pred navijačima, a sada im poručujem: Želim polufinale!"

Foto: Guliver Image/Getty Images

PREVISOKO je poletio menadžer Manchester Uniteda nakon što je zahvaljujući golmanu De Gei prošao Olympiakos i izborio četvrtfinale LP, gdje ga čeka Bayern, najteži protivnik, aktualni prvak Europe i prvi favorit da postane prva momčad koja je obranila naslov u LP.

"Doveo sam nas do četvrtfinala i sada nam je cilj proći u polufinale. Nije bitno koga smo izvukli, ali moram reći da nam je ždrijeb donio favorite i branitelje naslova. Težak protivnik, ali se radujem susretima s njim." poručuje Moyes.
 
Osporavani Fergusonov nasljednik dao si je oduška nakon prve velike pobjede na klupi Uniteda, na koju je morao čekati osam mjeseci: "Sada konačno mogu navijače pogledati u oči i to mi je najvažnije, jer u dosta utakmica prije uzvrata s Olympikaosom bilo me sram jer nismo igrali dobro. Napokon su mogli biti zadovoljni našom igrom i to je ono na čemu ćemo temeljiti pristup za mečeve protiv Bayerna."
 
Na istom, euforičnom tragu je i veteranski branič Rio Ferdinand: "Bayern je sjajan ždrijeb i ne mogu dočekati te utakmice, ponovne susreta dva velika kluba koji imaju veličanstvenu zajedničku povijest."
 
Netko bi im trebao reći da će, s obzirom na formu i igre ove sezone, to biti susreti jedne veličanstvene i jedne prosječne momčadi, u kojima se Unitedu nikako ne piše dobro. 

Pročitajte više