Nijemci se okomili na jalovog Mandžu; "Super Mario je super-slab, super-bezopasan i super-neučinkovit"

Screenshot: Bild

"MARIO MANDŽUKIĆ izgubio je osjećaj za gol!" dramatično piše najtiražniji njemački list Bild, zato što Bayernov strijelac nije zabio "344 minute, što je za napadača vječnost."

Ističu kako je u prvih 11 nastupa za Bayern, Mandžukić postigao čak devet golova, ali je serijom od devet posljednjih utakmica bez zgoditka pokvario savršeni start, a prvo mjesto na tablici strijelaca izgubio je pod naletom Kiesslinga, Meiera, Lewandowskog i Ibiševića.

Nijemci podsjećaju kako su nakon sjajnog starta karijere u Bayernu, Mandžukića prozvali "Super Mario", a on je tada govorio "Rado bih da tako i ostane".

Međutim, sada ga časte drugim nadimcima: "Danas je "Super Mario" super-slab, super-bezopasan, super-neučinkovit i super-ukočen. Od povratka pravog Super Marija, Gomeza, Mandžukiću ništa ne uspijeva" oštar je Bild nakon što je neprimjetni Mandžukić zamijenjen u posljednjoj utakmici jesenskog dijela prvenstva protiv Borussije Monchengladbach (1:1).

Dodaju kako mu sigurno neće pomoći što je prilikom zamjene u 57. minuti "zaboravio na svoj kućni odgoj tako što nije pružio ruku treneru Heynckesu".

Kicker: Mandžukić najgori igrač utakmice

Ugledni njemački magazin Kicker, također nema lijepe riječi (brojke) za Mandžukića, koji je bio najlošije ocijenjeni igrač utakmice Bayern - Borussia (M).

Mandžukić je za niti sat vremena na terenu, dobio 5, najnižu ocjenu od igrača koji su nastupili 5 (najbolja ocjena je 1, a najlošija 6).

Pročitajte više