Novi gaf HNS-a: Šimunić, Pletikosa i Srna protiv Srbije slave 100. nastup za Hrvatsku - po drugi put!

Foto: Screenshot; Facebook.com/cff.hns, hns-cff.hr

AKO Dinamo može u 66 godina djelovanja slaviti 100 godina postojanja, onda Josip Šimunić, Darijo Srna i Stipe Pletikosa mogu proslaviti protiv Srbije, po drugi puta, stoti nastup za Hrvatsku. Sve u cilju "dobre zabave".

Naime, na HNS-ovoj Facebook stranici osvanula je slika spomenutih igrača uz poruku: "Darijo Srna, Stipe Pletikosa i Josip Šimunić nastupit će 100. put u dresu reprezentacije na utakmici protiv Srbije!".

Međutim, postoji jedan problem. Srna, Pletikosa i Šimunić odradili su stoti nastup za Hrvatsku i to protiv "neugledne" Južne Koreje daleko od "Lijepe naše". Budući da na Maksimir stiže reprezentacija Srbije i budući da "štimung" mora biti na razini, Srna, Pletikosa i Šimunić ponovno će morati odigrati stotu utakmicu u kockastom dresu. Ako pogledamo ovaj slučaj i slučaj s Dinamom, očito je fora da se u hrvatskom nogometu obljetnice i godišnjice naštimavaju kako se kome sprdne.

Prema podacima na HNS-ovoj službenoj internetskoj stranici, Šimunić, Srna i Pletikosa već imaju sto nastupa za Hrvatsku.

Pročitajte više