Novi skandal: Jon Jones osumnjičen za sudjelovanje u prometnoj nesreći i bježanje s mjesta nesreće

Screenshot (Youtube)

JON JONES, prvak u UFC-u, osumnjičen je za sudjelovanje u prometnoj nesreći i za bježanje s mjesta nesreće u Albuquerqueu u Novom Meksiku! Vijest je potvrdila policija.
 
Jones je svojim autom udario u auto ženske osobe u 20-im godinama koja je u drugom stanju. Osoba je prevezena u bolnicu s lakšim ozljedama.
 
"Da, Jon Jones je osumnjičen i nadamo se kako će nas kontaktirati kako bi nam rekao svoju stranu priče.", izjavio je za MMAFighting.com glasnogovornik policijskog odjela u Albuquerqueu, Simon Drobik.
 
Jones ima za  23. svibnja ugovorenu borbu s Anthonyjem Johnsonom na UFC-u 187. Neki ljudi bliski situaciji su u nedjelju navečer na Twitteru napisali kako je otpala Jonesova obrana naslova protiv "Rumblea". Jonov menadžer Glen Robinson je izjavio kako nije čuo ništa o otkazivanju meča.
 
27-godišnji prvak je i prije imao problema sa zakonom. 2012. je uhićen zbog vožnje u alkoholiziranom stanju, a u prosincu prošle godine je pao nenajavljeni doping test zbog konzumiranja kokaina.
 
UFC je izdao službeno priopćenje:
 
"Svjesni smo da Jona Jonesa traži policija kako bi se rasvijetlili svi detalji vezani uz prometnu nesreću u kojoj je Jones sudjelovao. Trenutno smo u procesu prikupljanja informacija te nećemo davati komentare dok se cijela situacija ne riješi."
 

Pročitajte više