Osim: Možda Messi nije zgodan kao Ronaldo, ali nismo pederi...

Foto: AFP

IVICA OSIM u svom stilu prokomentirao je situaciju u današnjem nogometu. Za njega nema dvojbe, Lionel Messi je najbolji na svijetu.

"Messi je neprikosnoven. Mislim da se on i Ronaldo ne mogu usporediti jer Argentinac ima više individualnih kvaliteta od Ronalda. Možda nije tako zgodan kao Portugalac, ali nismo pederi", rekao je Osim za Dnevni avaz i osvrnuo se na najbolje trenere svijeta.

"Ferguson je radio cijeli život, imao je neku viziju i napravio je nešto. Mourinho je imao sreću da ga zovu i da od jednog normalnog kluba napravi momčad koja ne gubi, a to je najvažnije. Razlika je ta što se Ferguson uvijek bazirao na konstrukciji, a Mourinho na destrukciji."

Osim smatra da se u Bosni i Hercegovini previše negativno promatra Roberto Mancini zbog odnosa prema Edinu Džeki.

"Bosanci i Hercegovci su inače prepotentni. Sve znamo, a ništa ne znamo. Što se mi imamo petljati u odnos Manchestera i Mancinija? Ljudi misle da znaju što je najbolje, te da je najbolje to što rade. Nekad treba malo "pomiješati salatu" s igračima. Staviš Balotellija i odmah je zanimljivije jer nikad ne znaš kako će on reagirati za vrijeme utakmice, a raja dolazi na stadion da vidi kakvu će glupost napraviti", rekao je Osim i odbacio nagađanja da će postati novi predsjednik Željezničara, kluba za koji je igrao i čiji je trener bio.

Pročitajte više