Podržao ga i Ibrahimović: Gustafsson odmah želi revanš protiv Jonesa!

Foto: Fightsite

ALEANDER GUSTAFSSON nadmašio je gotovo sva očekivanja, pogotovo ona koja su imali bookmakeri u kladionicama koji mu nisu davali praktički nikakve šanse u borbi protiv Jona Jonesa, ali do titule prvaka ipak nije uspio stići.

> UFC je lažirao statistiku borbe Jones vs Gustafsson?!

> Trenutak za povijest: Evo kako je izgledalo proglašenje Jonesa najboljim UFC prvakom do 93 kg!

> Jones jedva obranio titulu prvaka, fanovi optužuju suce za krađu Gustafssona!

Nema ni najmanje dvojbe da je Alexander pružio daleko najjači otpor aktualnom prvaku otkako on brani svoj pojas, a Šveđanin je tijekom te borbe postao bogatiji i pametniji za neke nove spoznaje.

"Naučio sam mnogo iz te borbe. Jones je prvak, a da bi se njemu uzelo pojas treba slaviti prekidom. Najveća lekcija je da treba još više napadati, ja sam radio ono za što sam mislio da mogu, ali to nije bilo dovoljno. Vratit ću se jači i bolji. Malo sam razočaran, ali sam ipak iznimno ponosan na ono što smo ja i moj tim napravili", poručio je Alexander.

Priča o revanšu krenula je odmah nakon borbe, čak je i Dana White priznao da mu je ta ideja zanimljiva, iako je nešto malo kasnije dodao kako trenutno ipak nije vrijeme za takve razgovore. No, s time se ne slaže Gustafsson.

"Ja želim revanš što je prije moguće, želim ga odmah. Sad je na UFC-u da odluči što želi, a meni je čast boriti se protiv Jona", dodao je Gustafsson.



 
"Sviđa mi se ideja da napravimo još jednu borbu. Jones i Gustafsson odradili su zaista odličan meč i vjerujem da je to jedna od onih borbi koje bi fanovi voljeli vidjeti još jednom. Zaista bi bilo teško ijednom od njih odbiti prijedlog da se napravi revanš", smatra Dana.

No, to je prijedlog koji definitivno neće oduševiti Glovera Teixeiru, za kojeg se smatra da bi trebao biti idući izazivač. "Ako se bude radio revanš, onda će Glover jednostavno odraditi još jedan meč prije nego dobije priliku napasti titulu prvaka", dodao je čelnik UFC-a.

Ibrahimović: Za mene je Gustafsson pobjednik

Najbolji švedski nogometaš, ali i jedan od najboljih napadača na svijetu, Zlatan Ibrahimović, je također gledao borbu za pojas. Svoje mišljenje je otkrio na Facebooku par sati nakon borbe. Izjavio je da je vrlo ponosan na najboljeg švedskog MMA borca.

"Čestitam Gustafssonu, za mene si ti pobjednik. Napokon još netko da stavi Švedsku na kartu svijeta. Jako se ponosim s tobom. Nastavi se truditi, vidim te u budućnosti kao prvaka!", napisao je Zlatan koji posjeduje crni pojas u teakwondou.

Ibrahimović je prilično velik fan borilačkih sportova, redovito prati događanja u tom svijetu, a čak se i sam okušao s rukavicama.

Pročitajte više