Prvaci stigli u Liverpool bez Ramosa i Balea, Lovren poručio: Real nije samo nevjerojatni Ronaldo

Foto: Twitter / Real Madrid 

NAJIŠČEKIVANIJU utakmicu 3. kola Lige prvaka odigrat će sutra na Anfieldu Real Madrid i Liverpool. Realovci su jutros na put krenuli bez ozlijeđenih Sergija Ramosa i Garetha Balea, potvrdio je klub.

Bale je zbog problema s trbušnim mišićem upitan i za El Clasico na Santiago Bernabeuu u subotu. Zbog velikog derbija, u kojem Real želi uhvatiti priključak s Barcelonom, kod kuće je danas ostao i Sergio Ramos. Zbog ozljede lista pauzira već neko vrijeme, ali njegovo iskustvo neophodno je za utakmicu kakva Ancelottija čeka za vikend.

Pobjeda protiv Redsa nije neophodna za prolazak grupe, treba napomenuti. U momčad Reala vratili su se Benzema i Varane koji nisu sudjelovali u razbijanju Levantea 5:0. Luka Modrić u kadru je Reala, ozljeda gležnja nije bila ozbiljnije prirode. 

Lovren obećao: Bit ćemo bolji nego protiv QPR-a

Dejan Lovren, branič Liverpoola, obećao je navijačima da će obrana Redsa protiv aktualnih europskih prvaka biti puno bolja nego u posljednjoj pobjedi protiv QPR-a (3:2).

"Nećemo ponoviti igru kao protiv QPR-a, jer znamo kakva je momčad Real. Budite sigurni u to da ćemo biti mnogo bolji. Bit će užitak igrati protiv tih igrača. Respektiramo ih, ali ih se pritom ne bojimo", poručio je Lovren i dodao da je bio nezadovoljan igrom na Loftus Roadu unatoč pobjedi.

Hrvatskom igraču velike probleme u srijedu mogao bi praviti Ronaldo, strijelac 19 golova u 12 ovosezonskih utakmica.

"Ronaldo je sjajan igrač. Osam utakmica u Primeri i 15 pogodaka je nevjerojatan učinak. No nije tu samo Ronaldo. Moramo se koncentrirati na sve igrače, jer i oni zabijaju pogotke."

Lovren je još u Lyonu igrao protiv Ronalda, čak tri puta.

"Tada nisam pokrivao poziciju na kojoj je on igrao, pa samim time nisam imao previše susreta s njim." 

Pročitajte više