Rješenje svih problema: Bijeli opet sanjare o Ibričiću

Foto: Getty images

U UTROBI Poljuda sve se češće spominje ime jednog od najboljih igrača Bijelih posljednjih desetak godina - Senijada Ibričića. Mlada Tudorova momčad čezne za vođom na sredini terena, ali i čovjekom koji zna postići pogodak, a Ibro naizgled rješenje za sve probleme.

Hajduk je Ibričića već pokušao dovesti prošlog ljeta na posudbu iz moskovskog Lokomotiva, međutim davanja su jednostavno bila prevelika i reprezentativac BiH otišao je u turski Erciyesspor za odštetni zahtjev od nešto više od dva milijuna eura.

Senijad je vrlo često u Splitu, pogotovo ljeti kada igra na popularnom malonogometnom turniru "Torcida kup". Njegovo prisustvo u gradu podno Marjanom konstantno golica maštu Hajdukovih navijača i čelnika, iako je jasno kako je ovaj transfer teško ostvariv.

Ibričić je prošle sezone u dresu Erciyesspora odigrao ukupno 22 utakmice, što u nacionalnom prvenstvu, što u kupu. Ukupno je postigao sedam golova uz dvije asistencije, što je statistika igrača kojeg se klub zasigurno neće riješiti tek tako, samo da bi udovoljio igraču ili Splićanima.

Pročitajte više