Ronaldo iznenadio uoči večerašnjeg spektakla: Volim United i jednog dana bih se mogao vratiti!

Foto: FC Real Madrid, As, Marca 

U MICHIGANU se sprema rekordna večer za američki nogomet. Na stadionu sveučilišne momčadi Michigan zaigrat će Real Madrid i Manchester United, prema najavama, pred čak 109 tisuća gledatelja.

Bit će to najposjećenija nogometna utakmica američke povijesti, ali i vrlo posebna za Cristiana Ronalda.

Iako Carlo Ancelotti svog napadača želi sačuvati za utakmicu Superkupa protiv Seville, Ronaldo je odlučan da odigra barem dio utakmice protiv bivšeg kluba.

"Razgovarao sam o tome s trenerom, vidjet ćemo hoće li popustiti", rekao je Ronaldo za službene kamere Manchestera.

Ono što je otkrio u nastavku razgovora razveselit će navijače Uniteda, kluba koji je Ronaldu i dalje u srcu. 2009. godine Portugalac je iz Manchestera prešao u Real, nakon što je s klubom osvojio sve domaće naslove i Ligu prvaka.

"Sretan sam u Realu, ali način na koji me tretiraju u Unitedu je nevjerojatan. Došao sam u klub s 18 godina, s Unitedom sam osvojio sve, ljudi me tamo gledaju kao boga. Cijenim to. Nikad ne znaš što budućnost donosi. Volim United i tko zna, možda ću se jednog dana i vratiti", poručio je Ronaldo koji vjeruje da će United biti puno bolja momčad pod novim trenerom Louisom van Gaalom.

"Sigurno će sezona biti bolja od prošle, mišljenja sam da je Van Gaal strašan trener. Vidjeli st da je Nizozemska igrala krasan nogomet. To želim i Unitedu, bolji rezultat ali i lijep nogomet, s puno golova. Tako je uvijek bilo"

Da, ali u klubu više nema Alexa Fergusona.

"Razgovarali smo nakon finala Lige prvaka, spustio se u svlačionicu dok sam bio na doping kontroli i čestitao mi. Naravno da klubu nedostaje čovjek koji je tu bio 20 godina, ali uvjeren sam da će iskusni Van Gaal napraviti odličan posao"

Utakmica Reala i Uniteda na rasporedu je večeras od 22:30. Luka Modrić najavljen je u prvom sastavu.

Pročitajte više