S Dvoznakom naplatite ljubav prema sportu

Foto: Dvoznak.com

Dvoznak.com, adresa za pametno klađenje, omogućava svojim korisnicima da skupi hobi pretvore u isplativu investiciju. Pročitajte više o samom projektu te ideji na temelju koje je nastao.

Dvoznak.com je od listopada 2011. godine mnogima pomogao da ostvare profit klađenjem.  Iako sami često ističu kako je njihov sadržaj puno obuhvatniji od samih prognoza, čak su i 'samo' one jamčile zaradu od 2.600 jedinica uloga. Teoretski, da ste ulagali 100 kuna po jedinici mogli ste u tom periodu zaraditi i 260 tisuća kuna.

"Teško je očekivati da je netko uspio uplatiti sve oklade i po svim predloženim tečajevima, no konačna brojka ipak sugerira veliku uspješnost tih prognoza. Naravno, ne odbacujemo mogućnost da je netko od korisnika napravio dodatnu selekciju prognoza, pa u konačnici ostvario i veći profit. Nažalost, vjerojatno je bilo i onih s oprečnim iskustvom. Mi često znamo kazati kako je Dvoznak poput novog Porschea, netko će uživati u vožnji dok će se drugi možda zabiti u prvi zid zbog prebrze vožnje", objašnjava Hrvoje Reljanović, glavni urednik portala.

A, u 'ugodnoj vožnji' su mogli uživati svi pretplatnici Dvoznaka u siječnju. Temeljem spomenutih prognoza ostvaren je profit od gotovo 300 jedinica plusa. Ranije spomenutom metodom izračuna to znači da ste teoretski samo u siječnju mogli zaraditi gotovo 30 tisuća kuna na njihovim prognozama. Posebno su inspirirani njihovi tipsteri bili u prognozama Svjetskog rukometnog prvenstva. Pogodili su njih 65 od 108 uz profit od 83,2 jedinice uloga i 18,1 posto ROI-a.

"ROI je povrat od uloženog kapitala, odnosno pokazatelj profitabilnosti uloženog kapitala ili investicije. Pojednostavljeno sav novac koji ste uložili tijekom tog natjecanja uvećan je bio za 18,1 posto. Da ste početnu glavnicu od 5 tisuća kuna ulagali na dnevnoj razini, za 15 dana bi vrijednost uloženog kapitala bila 75 tisuća kuna.  ROI od 18,1 posto bi tako pretvoren u novac značio profit veći od 13.500 kuna“, zaključio je Reljanović.

No, nisu samo prognoze ono što korisnike zanima. Dapače, primjetan je broj onih koji samostalno pronalaze oklade među brojnim najavama. Jedan od njih je i Nikola koji iza sebe ima dugi kladiteljski staž.

"Respektiram njihove tipstere, no isto tako smatram i sebe dobrim poznavateljem sporta i klađenja. Njihove sugestije uzimam u obzir, no ne držim ih se uvijek slijepo bez razmišljanja. Ponekad me odgovore od  zamišljene oklade, ponekad je potvrde… Meni su ključne njihove najave koje nude pregršt informacija. Prije sam gubio sate i sate tražeći važne informacije, sada to imam sve na jednom mjestu i to na hrvatskom jeziku. Naravno, sam bih na dnevnoj razini kvalitetno mogao obraditi nekoliko utakmica, ovdje ih znam imati i nekoliko stotina dnevno", zaključuje Nikola.

Njegov kolega Luka, Dvoznak je tijekom SP u rukometu maksimalno iskoristio i s još jednog aspekta.

"Usporedba tečajeva i margina koju nude na svojim stranicama mi je sigurno pomogla u stvaranju profita. Svaki iole ozbiljniji kladitelj dobro zna koliko je brzina reakcije važna u klađenju jer se određene margine i tečajevi vrlo brzo mijenjaju. Umjesto da sam ponudu pregledavao na nekoliko različitih mjesta i gubio dragocjeno vrijeme i koncentraciju, na Dvoznaku je to išlo bez problema. Ista praksa vrijedi i danas, primjerice kod usporedbe margina učinka košarkaša“, dodaje Luka.

Pročitajte više