Schumachera supruga Corrina vodi doma na kućnu njegu

Foto: Gulliver Image/ Getty Images

Supruga legendarnog Michaela Schumachera, Corinna odlučila je dovesti svog nesretnog supruga kući i tamo mu omogućiti svu potrebnu njegu nakon što je većina liječnika prognozirala da se slavni vozač Formule 1 vjerojatno neće probuditi iz kome.

Corinna Schumacher odlučila je uložiti više od 90 milijuna kuna na vrhunski medicinski apartman kojeg bi uklopila u već postojeći ljetnikovac obitelji Schumacher na obali ženevskog jezera vrijedan oko 230 milijuna kuna. Taj apartman imat će najbolja i najsuvremenija medicinska pomagala i bit će posve prilagođen Schumacherovom stanju. 
 
Iako se obitelj i prijatelji nadaju čudu, šanse da se Schumacher  opravi sve su manje. Otkako leži  u komatoznom stanju izgubio je 25 posto tjelesne mase. No, supruga Corrina ipak vjeruje.
 
''Čuda se događaju. On je bogat čovjek i dobiva najbolju moguću njegu koju novac može kupiti. Ali, sav novac ovoga svijeta ne može popraviti to što se njemu dogodilo. Obitelj se zbog toga priprema na to da će Michael biti stalno nepokretan'', izjavili su Schumacherovi prijatelji.
 
 
 

Pročitajte više