Siroti Boateng: Zbog Messija će ga se odreći žena i djeca

Foto: Facebook, Twitter

"ŠTO možete učiniti Messiju? Apsolutno ništa, možete ga samo gledati kako slavi", rekao je legendarni Francuz Thierry Henry u komentaru za Sky Sport.

Referirao se, jasno, na prvu utakmicu Barcelone i Bayerna u polufinalu Lige prvaka (3:0) koji je obilježio Leo Messi. Prvi gol bio je fantastičan, no za igrača njegovih kvaliteta, slobodni smo kazati - čak i rutinski. No, potez koji je povukao nešto kasnije još dugo ćemo gledati na najavnim špicama. Loptu je na desnoj strani primio od Ivana Rakitića, lažnjakom se oslobodio sirotog Jeromea Boatenga koji od nemoći pada na pod, a potom bezobrazno potkopao loptu preko Manuela Neuera. Jedan od najboljih vratara svijeta bio je nemoćan u toj situaciji, iako je svojim obrana držao Bayern u igri sve do posljednje četvrtine susreta. 

"Boateng je pao na smiješan način, ali tako je to kada dopustite Messiju vas krene vozati i prebacivati s noge na nogu. To si nijedan branič na svijetu ne može dopustiti, bez obzira kako se taj branič zove", rekao je Henry. 

Stoper koji je prošlog ljeta osvojio naslov svjetskog prvaka u Brazilu danas je hit na društvenim mrežama. Internet gori od kreativnih, ali i ponekih uvredljivih statusa nakon noći koju Boateng, vjerujemo, neće zaboraviti do kraja života.

 
Izdvojili smo najduhovitije i najbrutalnije:
 
''Proći će neko vrijeme dok Boateng ne otpetlja noge''
 
''Messijev dribling i kolaps Boatenga zaslužili su biti dio Mortal Kombata X''
 
''Camp Nouu, posljednje počivalište Jeromea Boatenga''
 
''Messi šalje sms policiji: Halo, želio bih se predati i priznati silovanje Jeromea Boatenga''
 
''Ne mogu vjerovati da su na TV-u reprizirali ovo što se dogodilo Boatengu bez upozorenja za djecu i sve one slabijeg srca''
 
''Čestitamo Jeromeu Boatengu što je postao meme''
 
''Djeca će pričekati Boatenga ispred ulaza u kuću i reći će mu ga više ne smatraju ocem''
 
''Negdje u Njemačkoj supruga Jeromea Boatenga već pakira svoje stvari''
 
''Jerome Boateng ili Stephen Hawking?''
 
Jamie Redknap: ''Kratko i jasno, Messi je genij. Čast ga je gledati. A ovo što je napravio sirotom Boatengu jednostavno nije legalno''
 
''Jerome Boateng, mjesto rođenja: Zapadni Berlin, mjesto smrti: Camp Nou''
 
''Milner i Boateng''
 

Pročitajte više