Sky Sports odabrao: Pašalić među igračima koji bi ove sezone mogli zabljesnuti u Primeri

Foto: Screenshot; Youtube

SKY SPORTS sastavio je popis od 15 igrača na koje treba obratiti pozornost u predstojećoj sezoni španjolskog prvenstva. Riječ je o igračima koji nisu dovedeni za milijune i milijune eura, a mogli bi se pokazati jednako dobri poput jednog Mandžukića, Suareza, Jamesa... Autor članka Guillem Balague u to društvo uvrstio je i bivšeg igrača Hajduka Marija Pašalića.

"Mladi hrvatski veznjak dobio je šansu da na jednogodišnjoj posudbi u Elcheu pokaže što zna. Chelsea je platio tri milijuna eura za 19-godišnjeg veznjaka, koji je u dresu Hajduka zabio 11 golova u 32 nastupa. S obzirom da se mora dokazati Mourinhu, trener Elchea Fran Escriba u mladom hrvatskom reprezentativcu mogao bi dobiti veliko pojačanje", stoji u objašnjenju.

Osim Pašalića, Sky Sports je na popis uvrstio sljedeće igrače:

Enzo Roco (Elche), Jose Rodriguez (Deportivo), Joaquin Larrivey (Celta Vigo), Sergi Gomez (Celta Vigo), Aleksandar Pantić (Cordoba), Isaac Cuenca (Deportivo), Guillermo Ochoa (Malaga), Jonathan Pereira (Rayo Vallecano), Gerard Deulofeu (Sevilla), Denis Suarez (Sevilla), Iago Aspas (Sevilla), Rodrigo (Valencia), Victor Ruiz (Villarreal), Jonathan dos Santos (Villarreal).



 

Pročitajte više