Srna zabio njemačkom prvaku: "U Dortmundu ćemo izgledati još bolje!"

Foto: AFP

DARIJO SRNA fenomenalnim je udarcem s 25 metara donio Šahtaru početnu prednost u utakmici s Borussijom Dortmund. Šahtar se na kraju morao zadovoljiti rezultatom 2:2, koji najavljuje još napetiji uzvrat u Njemačkoj za dva tjedna.

> Hummels spasio Borussiju u Donjecku: Pogledajte fantastičan gol hrvatskog kapetana!

Srna je u 31. minuti precizno prebacio živi zid i posred gola pronašao put do mreže. Bila je to njegova pozicija, nije smio promašiti u ovakvoj utakmici. Kapetanski je odradio posao, ali na kraju priznao da je Borussija u prednosti.

"Da, u prednosti su, ali pitanje koja će momčad proći u drugi krug, još uvijek je otvoreno. Borussia je bila fizički spremnija, snažni su i imaju dobrog trenera. Šteta je što smo primili ta dva gola, često ih primamo iz kornera... Nedostajalo nam je koncentracije u obrani", komentirao je Srna utakmicu.

"Rezultat nam se ne sviđa, moglo je biti bolje", rekao je razočarano kapetan Šahtara i dodao:

"Dva puta smo imali prednost, i dva puta primili glupe golove na kraju svakog poluvremena. Takve pogreške se ne opraštaju. Žao nam je jer smo dali sve od sebe, potrošili se na terenu, ali moramo gledati naprijed. Nakon zimske pauze naši igrači pokazali su maksimum i vjerujem da ćemo u Dortmundu još bolje izgledati. Pokušat ćemo pobijediti u uzvratu".

 

Pročitajte više