Stipe Drviš: Nisam ismijavao mentalnog bolesnika, nego se šalio s fakultetski obrazovanom osobom

Screenshot: Facebook

BIVŠI boksač odgovorio je medijima koji su video na njegovom Facebook profilu proglasili neprimjerenima:

"Pozdrav svima. Moram se osvrnuti na pisanje pojedinih medija i portala o mom posljednjem učitanom videu u kojem me prozivaju da ismijavam 'po njima očigledno' (znači njihova procjena) mentalno bolesnu osobu.
 
Svi koji me poznaju znaju da se sa takvim stvarima nikad ne bi zezao a još manje nekog takvog (ili bilo koga) ismijavao. Kroz život sam stjecajem okolnosti imao par prijatelja koji su bili zdravstveno hendikepirani i uvijek sam im pomagao na razne načine a i više puta sam posječivao domove i ustanove sve u namjeri da tim osobama pomognem (što mogu potvrditi i ustanove), uvijek imajuči respekta. 
 
Vratimo se momku koji je na snimci. Tog momka poznajem 20-tak godina i radi se o fakultetsko obrazovanoj osobi a ne mentalnom bolesniku (kao što su to gospoda koja pišu to u svojim tekstovima za njega). Tisuću puta smo se družili i smijali 'bombama' koje je izgovarao na moj račun i na račun naše ekipe sa kojom smo se družili. 
 
'Uglavnom uvijek je bilo pozitivno druženje i to mogu potvrditi svi naši prijatelji. Nikada nikoga ne ismijavam a ako je zezanje sa prijateljima ismijavanje i vrijeđanje nekoga onda ne znam tko to ne radi. Ako se netko i osjeća uvrijeđenim, onda moram reći da to nije bila moja namjera jer jednostavno nisam takav čovjek i uvijek cu se ispričati. Nije mi jasno samo kako nije sramota te takozvane novinare (na svu sreću su rijetki takvi) da pišu takve stvari i da sami procjenjuju nečije stanje(kakvogod). Ali kako kaže nasa legenda Mišo Kovač 'to je taaaaaaaaako".

Pročitajte više