Šuker najavio opću mobilizaciju: Svima je u interesu da se Hrvatska plasira na Svjetsko prvenstvo!

Foto: HINA

PREDSJEDNIK hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker najavio je opću mobilizaciju. Hrvatska igra protiv Islanda za plasman na Svjetsko prvenstvo u Brazilu. Prva utakmica na rasporedu je 15. studenog, dok se uzvrat igra četiri dana kasnije u Zagrebu.

"Ovo je poziv na opću mobilizaciju. Svi moramo biti na maksimalnoj razini, od izbornika preko igrača do saveza, kako bismo se plasirali na Svjetsko prvenstvo", naglasio je predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker, a prenosi službena stranica HNS.

"Svjesni smo da je Islandu ovo posebna prigoda za veliki uspjeh, a islandska je reprezentacija u nastupima u skupini pokazala kvalitetu zbog koje joj moramo pristupiti s maksimalnim poštovanjem", dodao je.

"Jedino ako svi damo sve od sebe možemo izboriti plasman na Svjetsko prvenstvo, što bi bio izuzetno važan uspjeh za hrvatsku reprezentaciju i Hrvatski nogometni savez".

"Vjerujem u izbornika Kovača i njegov stručni stožer, da će izvrsno pripremiti momčad za ovaj izazov. Nadam se punom stadionu i odličnoj podršci navijača u Zagrebu jer je odlazak na Svjetsko prvenstvo u interesu svih nas", zaključio je Davor Šuker.

Pročitajte više