Svjetske naslovnice: Benitez odlazi, Mihajlović dolazi

Screenshot (Corriere dello Sport)

U NAŠOJ redovnoj rubrici, svakodnevno vas vodimo na brzinski "let oko svijeta". Pogledajte što nude sportske naslovnice najvećih europskih i svjetskih medija: vremena je malo, a događaja puno, stoga vas Index Sport svakog jutra informira u pet minuta.
 
Corriere dello Sport donosi vijest da je Rafael Benitez odlučio napustiti Napoli još i prije ispadanja iz Europske lige. Naslijediti bi ga mogao Siniša Mihajlović, bivši izbornik Srbije koji vodi momčad Sampdorije.
 
Iz Italije izdvajamo i vijest da će Juventus, koji je već osigurao četvrti naslov prvaka zaredom, odmarati igrače protiv Intera. Massimiliano Allegri za današnji derbi u Milanu (18 sati) ne računa na Teveza, Pirla, Buffona, Evru i Chiellinija.
 
Marca piše o mogućem transferu De Gee iz Manchester Uniteda u Real, dok madridski AS slavi košarkaše Reala koji su uvjerljivom pobjedom protiv Fenerbahčea izborili finale Eurolige.
 
Tema dana na Otoku je oproštaj Gerrarda od Anfielda. Danas od 18.30 sati igrat će posljednju domaću utakmicu za Liverpool protiv Crystal Palacea. "Gerrard je Liverpool", poručio je menadžer Liverpoola Rodgers, koji je izrazio želju da surađuje s legendarnim veznjakom i nakon završetka njegove igračke karijere.
 
PSG večeras (21.00 sati) u Montpellieru može obraniti naslov francuskog prvaka. Dovoljan mu je i bod.
 

Pročitajte više