Tudor uoči gradskog derbija: Forsirat ću samo skromne i ponizne igrače

Foto: HINA

TRENER Bijelih Igor Tudor najavio je gradski derbi koji se ovog vikenda igra na Poljudu.

"Poručio sam svojim igračima da moraju ostati ponizni i skromni, jer smo tu gdje jesmo upravo zahvaljujući takvom ponašanju. U nogometu nije bitna samo kvaliteta već i navedene osobine", rekao je Tudor u uvodu.

Strateg Hajduka nije pobornik teze kako se momčad koja pobjeđuje ne mijenja...

"Da, ne smatram to dobitnom kombinacijom. Kod mene će igrati samo oni koji slušaju što govorim i oni koji iz utakmice u utakmicu, iz treninga u trening, daju svoj maksimum", indikativno je ustvrdio.

Kratko se osvrnuo na momčad Splita...

"Ponovit ću ono što se govori već dugo vrijeme. Svi smo očekivali da će Crveni imati puno više bodova na kontu. Radi se o vrlo kvalitetnoj momčadi koja nam može napraviti puno neugodnosti".

"Prvi ovosezonski susret na Parku Mladeži bio je naša najbolja utakmica do sada, no ne očekujem tako laganu pobjedu na Poljudu. Oni će igrati čvrsto u obrani i orjentirati se na kontre kao u zadnjih nekoliko gostujućih utakmica".

"Bilo bi nam puno lakše da su pobijedili Istru prošli vikend, sada je uslijedila mobilizacija na Parku Mladeži. Ta utakmica pokazala je ono što trubim već mjesecima - Istra na papiru ima igrače za vrh ljestvice".

Pročitajte više