VIDEO Halilović oduševio Nijemce i nizozemsku zvijezdu: "Taj dečko je pravi show"

Foto: HSV.de/Twitter

ALEN HALILOVIĆ tek je stigao u Hamburg i već na prvim treninzima oduševio HSV-ovu struku i igrače njemačkog diva koji posljednjih sezona spašava prvoligaški status.

Mladi hrvatski veznjak i reprezentativac, koji je usprkos odličnoj sezoni u španjolskoj Primeri ostao bez poziva na Europsko prvenstvo, u HSV-u je dobio veliku čast nositi dres s brojem 23 kojeg je prije njega nosio nizozemski majstor Rafael Van der Vaart. Upravo je Nizozemac ovih dana pohvalio Halilovića i njegov talent.

"Oduševljen sam što je Alen dobio broj 23, to mi je velika čast. Uzbuđen sam što je moj bivši klub doveo takvog sjajnog igrača, čak sam i malo iznenađen što su ga uopće uspjeli dovesti", priznao je iskusni veznjak koji od prošlog ljeta igra za Betis iz Seville. Upravo je protiv tog kluba Halilović prošle sezone odigrao jednu od najboljih partija zabivši dva gola u remiju 3:3 u Kupu Kralja.

"Mislim da je spreman svojim pregledom igre od 360 stupnjeva donijeti navijačima puno radosti. Osim toga, ima i sjajnu tehniku, ima odličan pregled igre, vidi sve na terenu i uvijek zna što se događa, čak i iza njegovih leđa", rekao je Van der Vaart i dodao: "Taj dečko je pravi show! Jedva čekam vidjeti njegovu čaroliju u HSV-u".
 
HSV je na svojoj stranici objavio i jedan od prvih poteza Halilovića na treninzima u novom klubu, a pogledate li ga, vidjet ćete zašto su Nijemci oduševljeni svojim novim pojačanjem.
 

Pročitajte više