Vlašić o sukobu zbog nošenja torbi: Sve je zaboravljeno još iste večeri

 Foto: Hina

POČETAK Hajdukovih priprema za proljetni dio HNL-a obilježio je sukob 17-godišnjeg Nikole Vlašića sa starijim suigračima oko nošenja torbi
 
Vlašić je jedan od najmlađih u momčadi, a zadatak mlađih je nošenje torbi od travnjaka do autobusa. Ofenzivac splitske momčadi smatrao je da nije bio red na njega, te se posvađao sa suigračima.
 
"Odgovorio sam u trenutku kada to nisam smio. Možda je sve malo prenapuhano. Sve je zaboravljeno još iste večeri, a ja sam se ispričao svojim suigračima", rekao je Vlašić za Dalmatinskiportal.
 
Prvim dijelom sezone i nije pretjerano zadovoljan...
 
"Puno sam zadovoljniji minutažom nego onim što sam pokazivao na terenu. Sezona mi je bila isprekidana povredama, najprije je došao potres mozga u Osijeku, pa uganuće gležnja na treningu, a završnicu sezone sam dobrim dijelom propustio zbog bolesti", izjavio je najmlađi strijelac Hajduka u povijesti HNL-a i europskih natjecanja, kojem je uzor Sergio Aguero.
 
Što očekuje u drugom dijelu sezone?
 
"Nadam se kako neću ostati na jesenskom učinku i kako ću zabiti još koji pogodak. Očekujem kako ću popraviti neke stvari i bolje igrati."
 

Pročitajte više