Vučević: Rijeka i Split nam određuju sezonu, ali neću biti bolji ili lošiji trener ako izgubim ili pobijedim

Foto: hajduk.hr

"NEMA ČUDA protiv Rijeke i ne mogu jamčiti rezultat, ali mlađa momčad koja će nastupiti dati će sve od sebe i bit će to korak naprijed." najavio je Hajdukov menadžer engleskog tipa pred prvu utakmicu treće trenerske gaže u Hajduku, jadranski derbi koji se na Poljudu igra sutra od 17 sati.

I dalje je prva tema otpis kapetana Maloče, za kojeg je Vučević ponovio: "Nezadovoljan sam njegovim igrama i ponašanjem i takav igrač mi ne treba. Dok sam ja tu, on neće igrati."
 
Na inzistiranje novinara je li novi kapetan Sušić ili Milevski, menadžer je odgovorio kako još nije postavljen Maločin nasljednik, ali da će to biti igrač s najviše nastupa i karakteristikama vođe.

 
Dok je još bio samo sportski direktor, Vučević je najavio kazne za Milevskog koji je razbio vrata na Poljudu i Sušića, koji je novinare nazvao smećem. Sada nije htio reći kako su sankcionirani, tek "sve je riješeno u kući, unutar naša četiri zida."
 
 
Navijačko nezadovoljstvo igrom, ponašanjem i kadroviranjem u Hajduku čuje se daleko od kućnog praga, a Vučević se slaže kako su "navijači s pravom nezadovoljni."
 
Zadovoljniji bi mogli biti ako se u momčad vrate, ali i u njoj predstave, mladi igrači?
 
Grbić će biti na golu i tako je trebalo biti ranije, a ne da ozlijeđenog Kalinića mijenja Ranilović. Ostali mladi igrači, Tudor, Juranović i Mikanović blizu su prve momčadi protiv Rijeke s kojom će ključ biti obrana jedan na jedan.
 
Rijeka i Split određuju sezonu?
 
Definitivno, ali neću biti ništa lošiji ili bolji trener ako izgubim ili pobijedim. 

Pročitajte više