Webo škaricama poslao poruku Hrvatskoj! Pogledajte kako je Kamerun pobijedio Makedoniju

Foto: Screenshot

REPREZENTACIJA Kameruna odradila je prvu pripremnu utakmicu u sklopu priprema za Svjetsko prvenstvo, u austrijskom Kufsteinu svladali su Makedoniju rezultatom 2:0, a oba pogotka pala su u drugom dijelu.

>Eto´o predvodi pobunu pred SP: Kamerunci prijete štrajkom zbog niskih premija, veliki Milla ih podržava!

Posebno je atraktivan bio onaj koji je u 50. minuti postigao napadač Fenerbahčea Pierre Webo. Makedonci su blokirali pokušaj izvan kaznenog prostora, ali Webo se sjajno snašao i odbijenu loptu škaricama sa 6-7 metara poslao u mrežu. Pritom je u padu ozlijedio rame pa je nakon nekoliko minuta napustio igru.
 
Za konačnih 2:0 u 84. minuti je nakon greške obrane Makedonije zabio Choupo-Moting, preciznim udarcem s desetak metara iskosa. Bila je ovo Kameruncima prva od četiri provjere prije SP-a, 29. svibnja igrat će protiv Paragvaja, 1. lipnja protiv Njemačke, a "generalka" s Moldavijom je na rasporedu 7. lipnja.
 

 
U ovom susretu kamerunski izbornik je na teren poslao sljedeću postavu: N'Djock (N'dy), Nounkeu, Bedimo, Djeugoue, Song, N'Guemo, Enoh (Loe), Matip, Choupo-Moting, Webo (Idrissou), Olinga (Mouandjo).
 
Podsjetimo, na Svjetskom prvenstvu Kamerun protiv Hrvatske u sklopu skupine A igra u Manausu 18. lipnja.

Prijateljska utakmica:
Kamerun - Makedonija 2:0
 

Pročitajte više