Xavi je preokrenuo Barcinu sezonu: "Messi, prestani se zajebavati! Želiš li da Ronaldo opet osvoji Zlatnu loptu?"

Foto: Hina

4. SIJEČNJA ove godine Barcelona je šokantnim porazom od Real Sociedada propustila skinuti madridski Real s vrha Primere. 
 
Bio je to znak za uzbunu u Barceloni, a ulogu vođe preuzeo je kapetan Xavi, koji će u četvrtak objaviti odlazak iz Barcelone. Nakon utakmice u San Sebastianu je, tvrdi El Pais, porazgovarao s Lionelom Messijem, koji je dotad igrao neprepoznatljivo, i tako promijenio Barceloninu sezonu.
 
"Ne možemo sebi dopustiti da nam se ponovi prošla sezona i ti to znaš", rekao je Xavi Messiju misleći na sezonu 2013/14 kada je Barcelona pod vodstvom Tate Martina ostala bez trofeja.
 
"Želiš li da Cristiano Ronaldo opet osvoji Zlatnu loptu? Prestani se zajebavati, Leo", poručio je legendarni veznjak Argentincu, koji je kasnije i sam priznao da je utakmica na Anoeti promijenila sve.
 

 
Nakon te utakmice Barcelona je zaigrala puno bolje, više se nisu spominjali nikakvi sukobi između najveće zvijezde kluba i trenera Luisa Enriquea, a Argentinac je od tog dana do danas u 31 utakmici postigao 31 gol.  
 
Barcelona je već osvojila naslov španjolskog prvaka, te je izborila finale Lige prvaka i Kupa Kralja, a nezaustavljivi Messi je ponovno prvi favorit za osvajanje Zlatne lopte...
 

Pročitajte više