Zovko: FFC za mjesec dana stiže u Makedoniju, a u Sloveniju se vraćamo iduće godine!

HRVATSKA borilačka organizacija Final Fight Championship proteklog je tjedna održala svoj prvi event u inozemstvu, a FFC 10 također će biti održan izvan naših granica.

Predsjednik FFC-a Orsat Zovko otkrio je na konferenciji za medije koja se održala poslije odličnog FFC-a 9 u Ljubljani kakvi su daljnji planovi njegove organizacije koja se nameće među najbolje tri u Europi u ovom trenutku.

"Nemamo previše vremena za odmor, FFC će svoj idući, deseti po redu, event održati u glavnom gradu Makedonije. 13. prosinca u Skoplju bit će posljednji event ove godine i time smo ispunili svoj plan za 2013. godinu", otkrio je Orsat.

U ovom trenutku javnosti još uvijek nije poznato tko bi mogao nastupati u Makedoniji, ali vjeruje se da bi informacije o popisu borbi mogle biti poznate možda već i ovog tjedna. Trenutno je zato poznato da će FFC zadržati i tom prilikom isti koncept eventa, odnosno sve će biti podijeljeno na borbe po K1 i MMA pravilima. "Takvu odluku donijeli smo zbog TV partnera uzevši u obzir da je MMA ipak u nekim državama zabranjen, pa smo imali manjih problema s prodajom TV prava", otkrio je Zovko tijekom boravka u Ljubljani.

"Već sad radimo na izradi kalendara za 2014. godinu, želimo ga što prije definirati i možete očekivati njegovu javnu objavu već krajem ove godine. Možemo vam obećati da ćemo se vratiti u Sloveniju, ali i da ćemo dovesti još više svjetski poznatih boraca u FFC te da ćemo zadržat najvišu moguću razinu produkciju", dodao je čelni čovjek FFC-a.

Pročitajte više