Agonija Srba u pripremama: Nakon poraza od N. Zelanda, bez golova s lošom Poljskom

SPRSKA nogometna reprezentacija odigrala je 0:0 s Poljskom u prijateljskoj utakmici u Austriji. Srbi nakon 1:0 poraza od Novog Zelanda u subotu ni drugu utakmicu nisu uspjeli zabiti gol u kišovitom Kufsteinu.



Izbornik Srbije je na teren poslao većinu igrača koji bi trebali biti u udarnoj postavi Srbije na SP-u: Isalović, Subotić, Ivanović, Kolarov, Luković, Kuzmanović, Jovanović, Stanković, Krasić, Žigić, Lazović. No, unatoč tome, Poljaci su bili opasniji u prvom dijelu, ali bez ozbiljnih prigoda. Tek su krajem poluvremana Srbi došli do zraka i dva puta preko Stankovića pokušali zabiti. Prvi put veznjak Intera nije stigao na loptu, a drugi put je pokušao udarcem izdaleka, ali je otišlo preko gola.

Antić je uveo šest igrača, no ni u nastavku nismo vidjeli mnogo toga na kišom natopljenom terenu u Kufsteinu. Najbolju priliku na utakmici imao je Pantelić koji je ušao umjesto Žigića. Mrđa mu je dao loptu, a Pantelić, umjesto da je zakuca u gol, poslao ju je preko vrata. Do kraja susreta ni jedna momčad nije stvorila ozbiljniju priliku i završilo je 0:0.

Pročitajte više