Allegri: Mandžukić daje više za momčad od Morate

Foto: Hina

TRENER Juventusa Massimiliano Allegri najavio je utakmicu protiv Palerma koja je na rasporedu sutra od 20:45. U najavi je usporedio svoje napadače Marija Mandžukića i Alvara Moratu.

"Morata? Velika momčad mora imati velike i dobre igrače. Imamo četiri napadača, ali igraju samo dva. Za sada je Morata izvan prvih 11, ali u budućnosti će biti i Dybala ili Mandžukić. Moratini su kapaciteti veliki, ali trenutačno Mandžukić daje više za momčad. I Alex Sandro je, primjerice, odigrao dvije dobre utakmice, a Evra je izostavljen. Zdrava konkurencija je dobra", rekao je Allegri, a izjave prenosi Goal.com.

"Kvaliteta velikih igrača čini razliku, Juventus mora rasti na europskoj razini, to je cilj koji sam postavio kad sam došao. Rekao bih da smo narasli malo. A kako bismo u nokaut fazi izbjegli nepobjedive poput Barcelone i Bayerna, ali i Real Madrid, moramo griješiti manje. Ne, cilj nije samo osvojiti prvenstvo, Serie A i Ligu prvaka su dvije potpuno različite stvarnosti", završio je Allegri.

Mandžukić je najavljen u početnoj postavi i traži drugi gol u nizu nakon što je u tjednu zabio Cityu u Ligi prvaka za pobjedu.

 

Pročitajte više