Alves: Objasnio sam Neymaru da mora promijeniti ponašanje

Foto: EPA

NEYMAR je u PSG stigao 2017. godine iz Barcelone za 222 milijuna eura te je tako postao najskuplji nogometaš svijeta. Brazilski napadač odmah se postavio kao vođa u svlačionici, no to se nije svidjelo njegovim suigračima...

Njegovi uvodni pariški mjeseci obilježeni su sukobima s trenerom te suigračima od kojih se posebno isticao onaj s Edisonom Cavanijem.

Iako je njegov nastup na Svjetskom prvenstvu zbog operacije bio upitan, Neymar se ipak oporavio te je spreman dočekao nastup u Rusiji. Od sjajnog Brazilca puno se očekivalo, no Neymar pozornost na sebe nije skrenuo nekim spektakularnim potezima, već bacanjem po terenu, što je izazvalo negativne reakcije u svijetu nogometa.

Sreću da ozljedu zaliječi do početka prvenstva nije imao njegov bivši suigrač iz Barce te današnji iz PSG-a te veliki prijatelj, Dani Alves. Ovog se tjedna vratio treninzima pa je prokomentirao Neymarovo ponašanje:

"U životu se nekad dogode stvari koje te učine zrelijim i shvatiš da se moraš ponašati profesionalnije. Puno sam pričao s Neymarom, mislim da je iskusniji i da će sva ona podbadanja koja je trpio tijekom Svjetskog prvenstva promijeniti njegovo ponašanje", otkrio je brazilski reprezentativac Alves.

Pročitajte više