Ana Jelušić među pet najpopularnijih sportaša Hrvatske

NAKON velikog uspjeha na trećoj po redu spektakularnoj utrci Snježna kraljica, Ana Jelušić uskočila je u Top5 najpopularnijih sportaša prema izboru posjetitelja Indexa.
 
Podsjetimo, Ana je protekle sezone disala u sjeni rezultata senzacionalne Janice Kostelić. U najosjetljivijem trenutku za hrvatsko skijanje, dok je cijela nacija strepila hoće li ono egzistirati bez najbolje olimpijske svih vremena, hrabra Riječanka otklonila je i posljednju sumnju.

Dva slalomska četvrta mjesta, u Leviju i Semmeringu, bila su samo najava onog što će uslijediti. Prvo postolje u karijeri, i to pred 15 tisuća domaćih navijača na zagrebačkom Sljemenu. Kalkuliralo se hoće li izdržati pritisak. No, Ana je bez pardona odvozila trku života.

Da uspjeh nije slučajan, potvrdila je prošli vikend, doskijavši s temperaturom 38 do petog mjesta u slalomu na Kranjskoj gori. Od vodeće u poretku, sjajne Austrijanke Marlies Schild, dijele je 272 boda i nije čudo što se simpatična i uporna 21-godišnjakinja popela i na našoj listi popularnosti...
 
Top ljestvicu predvodi Janica Kostelić, a slijede ju Mirko Filipović, Ivano Balić i Ivan Ljubičić. U Top30 sportaša još je troje skijaša: Ivica Kostelić je jedanaesti, Nika Fleiss petnaesta, a Natko Zrnčić-Dim osamnaesti.
 
Za najpopularnije sportaše registrirani korisnici mogu jednom dnevno glasati ovdje 

Pročitajte više