HRVATSKA - NJEMAČKA

ANKETA Tko je bio najbolji igrač čudesnog preokreta, a tko mora dati više?

Foto: PIXSELL

HRVATSKA je u velikoj drami u Beču pobijedila Njemačku 25:24 i izborila plasman u polufinale Eura. Apsolutno nitko ne zna kako je Hrvatska dobila utakmicu u kojoj je 30 minuta bila u nokdaunu, ali u drugom dijelu poklopilo joj se baš sve.

Cijelu utakmicu Hrvatska je bila na tri obrane, da bi u ključnom napadu obranio Ašanin. Duvnjak je zabio dva ključna sedmerca nakon što smo uspjeli promašiti tri komada i zakucati se na dno ljestvice najgorih izvođača sedmeraca na Euru. Važne golove zabio je Mandić, otvorilo se kada više nitko nije vjerovao u preokret. Nekoliko pogodaka Luke Cindrića iz vana također možemo svrstati pod ključne momente, a na kraju drame Igor Karačić, u utakmici na nož, ide sam pred Wolfa i umjesto da svom snagom raspali, rola loptu ispod njega. Tko je bio najbolji igrač Hrvatske sinoć, pitamo vas u anketi, u kojoj već standardno možete igračima davati pozitivne i negativne glasove i presuditi čiji doprinos je sinoć bio nešto vrjedniji. 

Za najboljeg igrača protiv Crne Gore odabrali ste Luku Cindrića, protiv Bjelorusije kapetana Domagoja Duvnjaka, protiv Srbije vratara Marina Šegu, a u dvoboju s Austrijom najbolji je opet bio Duvnjak.

*Interaktivni sadržaj donosi Index u suradnji s PPD-om.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz rukometni Euro i Hrvatsku, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: rukomet.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više