Ante Erceg već pronašao novi klub u SHNL-u?

Screenshot: NK Istra YouTube

ISTRA je u srijedu potvrdila da je Ante Erceg (34) raskinuo ugovor i napustio klub, a sada se pojavila informacija da bi kao slobodan igrač mogao potpisati za Slaven Belupo. Naime, ePodravina piše da je iskusni napadač već u zimskom prijelaznom roku bio blizu prelaska u Slaven. Transfer se tada nije realizirao, no sada bi mogao.

Koprivnički portal poziva se na "dobro upućene" klupske izvore i tvrdi da je Ercegov dolazak izvjestan te bi ovih dana trebao dogovoriti detalje s Upravom Slavena. Erceg će se navodno u petak pojaviti na koprivničkom stadionu, gdje će utakmicu 28. kola SuperSport HNL-a odigrati Slaven i Osijek.

Istra suspendirala Ercega, a onda s njime raskinula ugovor?

Podsjetimo, sredinom ožujka pojavila se glasina da je trener Istre Paolo Tramezzani suspendirao Ercega. Kasnije je to potvrdio i sam Talijan. "Dok sam ja trener, Ante Erceg neće biti dio momčadi", kratko je prokomentirao Tramezzani nakon utakmice s Goricom u 27. kolu SuperSport HNL-a. 

Osim za Istru, Erceg je u karijeri u hrvatskoj ligi igrao za Hajduk, RNK Split i Osijek. Otkako je stigao u Istru u kolovozu 2022., bio je jedan od njezinih najboljih igrača. Ove sezone upisao je 22 nastupa u svim natjecanjima, a u SHNL-u je zabio šest i asistirao za tri pogotka.

Pažnju je na sebe privukao prošle sezone, kada je glavnom sucu Jakovu Titliću rasparao blokić na utakmici Istra - Rijeka (0:2) i zbog toga zaradio crveni karton te potom bacio dres. Tada je bio kažnjen s devet utakmica neigranja i šest tisuća eura.

Pročitajte više