Arsenalu hitno potreban napadač?

I OVE godine Arsenal je platio danak nepostojanju ekstra kvalitetnog napadača, ukoliko se ozlijedi Thierry Henry ili ukoliko ovaj nije u formi.

Svi kvazi pokušaji poput Baptiste ili nezadovoljnog Adebayora nisu upalili, stoga vam donosimo listu napadača koje bi na svi na Emirates stadionu rado vidjeli ovoga ljeta.

Čelnici Arsenala shvatili su da je kvalitetan napadač neminovan, stoga se do ljeta kreće u pravu kupovinu, piše portal "FanFC".


 

1. Klaas-Jan Huntelaar (Ajax)

Kvalitete klasnoga Klaas-Jan Huntelaara nije potrebno spominjati, već samo reći da je broj golova, koje on redovito postiže, gotovo nestvaran. Jedini problem za Arsenal je interes Manchestera, koji bi Nizozemca rado vidio na Old Traffordu.

2. Luca Toni (Fiorentina)

Ako čovjek zabija 30-tak golova po sezoni u Italiji gdje su obrane nedvojbeno mnogo čvršće, samo je pitanje koliko bi Toni zabijao u Arsenalu. Idealan napadač za englesku ligu.

3. David Villa (Valencia)

Brz, spretan, a uz to i rasan strijelac. Problem je što ga mnogi hoće za sebe pa i trenutni poslodavac Valencia.

4.Fernando Torres (Atlético Madrid)

Možda idealan za Wengera, jer je mlad i tako se uklapa u politiku Francuza. Izvrstan napadač, koji se kao tinejdžer već nametnuo kao vođa Atletico Madrida.


5. Samuel Etoo (Barcelona)

25-godišnji Kamerunac jednom je izjavio kako će jednog dana zasigurno igrati u paru s Henryem. Možda je došlo i to vrijeme.

V.B.
Foto: AFP

Pročitajte više