Arteaga ni na klupi protiv Rijeke, Burić: "Nije iskoristio priliku protiv Lokomotive"

Foto: Hajduk.hr

MANUEL ARTEAGA, 21-godišnji napadač iz Venezuele, trebao je biti veliko Hajdukovo pojačanje za drugi dio sezone. 
 
Na Poljud je stigao na posudbu iz Palerma, dobio je priliku protiv Lokomotive, a zatim se nije našao u konkurenciji za utakmicu s Rijekom...
 
"Arteaga je imao priliku u Zagrebu, nije se dobro snašao protiv Lokomotive, dobio je šansu. Imat će još dovoljno vremena da pokaže svoje pravo lice. Došao je iz venezuelanske lige, Palermo je za njega platio 800 tisuća eura i sigurno posjeduje kvalitetu", rekao je Burić o Arteagi.
 
Priliku je na Rujevici, pak, za debi dobio mladi Frane Vojković.
 
"Imao je neke kreativne poteze kada smo imali igrača više. Međutim, dok ga nismo imali, nekoliko puta je izgubio nepotrebno loptu. Opet smo imali puno mladih igrača, njima treba dati vremena, to su utakmice na kojima se uči."
 
Hajduku u utorak od 19 sati slijedi okršaj s Osijekom.
 
"Osijek ima četiri kažnjena igrača, volio bih znati u kojem sustavu i koji igrači će igrati. Oni su kvalitetna momčad, rezultat ne pokazuje objektivno stanje u proteklim utakmicama. Dosta utakmica su igrali s nulom, momčad je to s kojom se može nadigravati", rekao je Burić kojem se u momčad nakon suspenzije vraća Tino Sven Sušić, dok bi priliku mogao dobiti i oporavljeni Nikola Vlašić.
 

Pročitajte više