AS: Icardi ide u Real ili Juventus za 60 milijuna eura

Foto: EPA-EFE

ŠPANJOLSKI list As objavio je da je Mauro Icardi odlučio da definitivno neće produljivati ugovor s Interom i da na ljeto sigurno odlazi iz Milana.

Argentinac se mjesecima povezivao s Realom koji je u zimskom prijelaznom roku navodno bio spreman platiti i više od 100 milijuna eura za njega, ali mu je cijena pala nakon što je zadnja dva mjeseca bio u svađi s upravom, trenerom i suigračima. Kako piše As, Inter bi ga na ljeto pustio za 60 milijuna eura, ali Real Icardiju više nije najatraktivnija destinacija.

Icardi razmišlja o Juventusu koji će na ljeto tražiti pojačanja u napadu pa As tvrdi da će Argentinac odabrati Juve ili Real. Želi ga i Napoli, koji mu je spreman dati golemi ugovor, a rado bi ga vidjeli i na Old Traffordu. United nije zadovoljan onime što je dobio od Lukakua kojeg bi zamijenio s Icardijem.

Argentinac je za Inter u 212 utakmica zabio 123 gola i početkom ove godine je počeo pregovarati oko novog ugovora. Klub je u ugovor želio ugraditi klauzulu od 220 milijuna eura na što Icardi, odnosno njegova žena Wanda Nara nije pristala.

Interova uprava izgubila je živce pa je Icardi u veljači ostao bez kapetanske trake, da bi uskoro završio na tribini. Zatrovani odnos prenio se i na igrače koji su otvoreno počeli prozivati Icardijevu suprugu, koja mu je menadžerica, i Inter želi situaciju riješiti prodajom svojeg najboljeg igrača. No za njega neće dobiti ni blizu onoliko koliko je tražio u siječnju.

Pročitajte više