LIGE PETICE

As: Luka Jović je problem Real Madrida

Foto: EPA

ŠPANJOLSKI AS je u subotnjim jutarnjim satima objavio tekst u kojem analizira situaciju u Real Madridu kroz Luku Jovića, srpskog napadača kojeg opisuje kao problem kluba.

Navodi se i da on nije jedini, ali ga se stavlja u naslov teksta kojim se podsjeća da pred reorganizaciju momčadi u vrijeme globalne krize predstavlja problem.

Bit će potrebno naći kupca za njega, navodi As, i to kupca koji je spreman platiti pristojan iznos kako bi klub izvukao maksimum za igrača koji je dvije sezone pokazivao malo. U Madridu se nadaju da će u tom poslu i uspjeti.

Jović je u Real Madrid stigao u ljeto 2019. u transferu koji je iznosio 60 milijuna eura i potpisao ugovor na šest godina za plaću od pet milijuna eura po sezoni. U ukupno 32 nastupa za Real postigao je dva gola i namjestio još dva suigračima.

Madridski klub volio bi ga prodati za 40 milijuna eura te tim novcem podebljati svotu koju se sprema ponuditi Paris Saint Germainu za Kyliana Mbappea. Transfermarkt Jovića u ovom trenutku procjenjuje na 20 milijuna eura.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte više