Asadov objavio popis igrača za Dinamo: Modri pet puta skuplji od Azerbajdžanaca

AZERBAJDŽANSKI Neftchi objavio je popis igrača za pretkola Lige prvaka, samim time i momčad koja će se suprotstaviti Dinamo za dva dana na Maksimiru.

Vratari su: Saša Stamenkovic, Rauf Mehdiyev i Elchin Sadigov, a braniči: Rail Malikov, Ruslan Abishov, Denis Silva, İgor Mitreski, Alessandro Viana da Silva, Ruslan Amirjanov, Tarlan Guliyev i Karim Diniyev..

U veznom redu Arif Asadov imat će na raspolaganju: Slavču Georgievskog, Rodriguinha, Flavinha, Rashada Abdullayeva, Javida Huseynova, Javida İmamverdiyeva i Mirhuseyna Seyidova, a u napadu pak četverac: Emil Mpenza - Bahodir Nasimov - Ruslan Gurbanov - Emin Mehtiyev.

Ako usporedimo vrijednost azerbajdžanske momčadi i Modrih, vidljivo je kako će po kvaliteti ove dvije momčadi ne mogu mjeriti. I dok je Dinamo procijenjen na 45 milijuna eura, Neftchi je tek na deset.

Najskuplji igrači u redovima Neftchija su: vratar Stamenković, koji vrijedi nešto više od milijun eura, zatim Makedonac Igor Mitreski, kapetan Melikov Nadir te Brazilac Rodriguinho koji vrijeme nešto manje od milijun eura. Najskuplji eksponat u napadu jest 33-godišnji belgijski veteran Emile Mpenza.

Pročitajte više