TRANSFERI

Rijeka i austrijski velikan borit će se za jednog od najboljih igrača Druge HNL

Foto: Tibor Jurjevic/Pixsell

DAMIR MIŠKOVIĆ je prije desetak dana u intervjuu za Kanal RI otkrio da je već isplanirao jedan ulazni transfer za zimski prijelazni rok. Rijeka želi Kristijana Fućka iz Orijenta, jednog od najboljih igrača Druge HNL.

"Fućak je u našem fokusu, poslali smo ponudu Orijentu 1919 koja je primjerena za igrača druge lige. Koliko znam, Fućak želi doći u Rijeku, ali nešto se pita i Orijent 1919! Probat ćemo se dogovoriti da bude dobro za oba kluba, Rijeka je pokazala veliku simpatiju za Orijent 1919, zadnjih godina dala je puno igrača i trenera. Još jednom čestitam Orijentu 1919 za fantastičnu polusezonu, mislim da ovom gradu treba još jedan prvoligaš. Želio bih da se Opatija digne, da ostanemo na barem dva drugoligaša", rekao je tada Mišković, a sada se pojavila informacija da Rijeka nije jedina.

Već su pitali za njega

Austrijski Krone Zeitung piše kako Fućka želi i tamošnji velikan Rapid Beč, klub koji je ove sezone bio protivnik Dinama u skupini Europa lige i završio treći te će svoj europski put nastaviti u Konferencijskoj ligi.

Fućak je jedna od dvije želje Austrijanaca, a prva je Patrick Greil iz Austrije Beč. Rapid je već poslao upit za Fućka i volio bi ga dovesti ove zime, ali spreman je i čekati da mu istekne ugovor pa ga dovesti besplatno na ljeto. Naravno, ako mu ga prije toga ne otmu Rijeka i Damir Mišković.

 

Pročitajte više