BOKS

Babić odgovorio na prozivku srpskog boksača: A kako, brate? Gdje, što?

Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL

ALEN BABIĆ, vlasnik pojasa za Silver naslov u bridger kategoriji Svjetskog boksačkog vijeća (WBC), nedavno se pohvalio tetovažom koju je dao izraditi na prsima i ramenima. Na Instagramu je objasnio koliko je bilo potrebno da se ona izradi te je govorio i o Andreju Pešiću, koji ga je izazvao na borbu.

Babić je trenutačno u poziciji prvog izazivača za titulu u bridger kategoriji koju drži Oscar Rivas, a Pešić je prema BoxRecu 127. boksač svijeta u cruiser kategoriji s omjerom od 14 pobjeda, dva poraza i jednim mečom bez ishoda.

"A kako, brate? Gdje, što? Ja čekam napad na titulu svjetskog prvaka, a on je 130. na svijetu. Jebi ga. Što, gdje, kako, kad?" rekao je Babić, a ispod videa napisao: "Radim najbolje kampove, evo pozvan je na sljedeći sparing kamp kad bude meč. Može puno vidjeti, naučiti a i meni će koristiti dobar sparing."

Radili tetovažu 16 sati

Prokomentirao je i tetovažu.

"Nekome bi za ovo trebalo mjesec dana", rekao je Babić kad je počeo govoriti o tetovaži. Potom je pobliže pojasnio koliko je sve trajalo u njegovom slučaju. Prvo je kameru usmjerio prema svom desnom ramenu, potom prema lijevom, a onda i prema prsima.

 

"Ovaj dio smo radili nekih četiri sata, ovaj dio nekih pet sati i ovo je boljelo, brate, ovo je nekih sedam. Četiri plus pet plus sedam", rekao je.

Pročitajte više