BOKS

Babić otkrio ime novog protivnika pa govorio o Hrgoviću: Ne, stvarno ga ne volim

Igor Kralj/PIXSELL

NA GOSTOVANJU u emisiji RTL Danas Alen Babić (30) je otkrio svog novog protivnika.

"Rukavice su toliko male da svaki udarac prođe duboko do lakta, tako da su ovakve boje svakodnevica. Što se tiče nove borbe, dobio sam informaciju da 30. siječnja ulazim u ring na uzvratu Povetkina i Whytea. Protivnik će biti Nick Webb koji je div (196 cm, op.a.), kako ih ja zovem. Dobar je dečko, ima skor 16-2 i bit će to jako zanimljiva borba."

Nick Webb (33) prema BoxRecu ima jačinu dvije zvjezdice, no Babić smatra da može boksati i s jačima.

"Ne bih rekao da će to biti pravi ispit jer je klasa iznad Toma Littlea, ali je engleski level, ne svjetski. Još ću se morati malo strpjeti za pravi meč."

Neizbježno je bilo porazgovarati o Filipu Hrgoviću (28), s kojim silno želi u ring.

 

"Znam da će taj meč doći, ali nitko nije mogao vjerovati jer svi misle da je on nešto nevjerojatno, a ja suprotno. Svi znamo, pa čak i Hrgović, da je taj meč neizbježan i mislim da će biti jako dobar za cijelu Hrvatsku da dovedemo mnogo mladih u boksačke klubove, zato i želim taj meč", rekao je Babić pa dodao:

"Hrgovića obožavam, to je moj idol. Ne, ne, stvarno ga ne volim, kao ni on mene, pa da to možemo izbaciti u jednom meču koji će značiti za hrvatski boks pa da ga dignemo u visine u kojima je nekad bio."

O svom bivšem sparing partneru Babić je nedavno govorio u Indexovom studiju i prepričao kako je izgledao njihov zadnji susret. Objasnio je kako je najveća razlika među njima što je Hrgović fejk, dok "Savage u ring ulazi poginuti za navijače i ne mora govoriti ono što mu drugi kažu jer ga drugi nisu ni stvorili".



Tijekom dvosatnog razgovora s voditeljicom Deom Redžić boksač iz Rovinja proveo je gledatelje kroz svoju životnu priču i otkrio kako je u godinu dana od redara u noćnom klubu postao svjetska zvijezda. 

> Pogledajte cijeli razgovor.

Pročitajte više