Bahati Owen narugao se izgledu jednog od najvećih, a onda ga razapele legende

Foto: Guliver Image/Getty Images

UTAKMICA između Reala i Granade (5:0) prošlog vikenda bila je zapravo slavlje lika i djela Cristiana Ronalda. Uoči utakmice na travnjaku Santiago Bernabeua priređena je svečanost u čast Portugalca koji je osvojio Zlatnu loptu.
 
Na travnjaku su pored Cristiana Ronalda bili prisutni svi živi igrači Reala koji su kroz povijest kao nogometaši kraljevskog kluba zaslužili prestižnu nagradu.
 
Tako su se na travnjaku Bernabea u subotu susreli Raymond Kopa, Figo, Zinedine Zidane, brazilski Ronaldo i Michael Owen.
 
 
Nekoliko dana kasnije, Owen nije odolio komentirati kilažu legendarnog Brazilca koji se, sudeći prema fotografijama, zaista zapustio. No španjolski mediji pišu kako je jedan od najboljih nogometaša svih vremena imao teških problema sa štitnjačom, pa su nagomilani kilogrami posljedica divljanja metabolizma.
 
''Mislio sam da se ja gojim sve dok nisam vidio mog prijatelja Ronalda'', napisao je Englez na svom Twitter profilu.
 
Odmah potom krenuo je val osuda na račun neslane šale legende Liverpoola, a javio se i sam uvrijeđeni Fenomen.
 
''Šokiran sam kad vidim koliko se pažnje pridaje mojoj težinu u svijetu u kojem živimo. Zaista ne razumijem zašto je to nekome važno'', rekao je legendarni Brazilac na FIFA-inoj ceremoniji u ponedjeljak.
 
Owenovu ''duhovitost'' komentirao je i Roberto Carlos, također legenda Reala, ali i Ronaldov veliki prijatelj.
 
''Ne volim takve šale. Ronaldo je moj veliki prijatelj i moramo biti pažljivi kad se šalimo s takvim stvarima. Riječ je o tome da se ne radi o njegovu tijelu, već o njegovom srcu, a on ima veliko srce'', rekao je možda i najbolji lijevi bek u povijesti nogometa.
 

Pročitajte više