TRANSFERI

Baleov menadžer poslao jasnu poruku Realu: "To se sigurno neće dogoditi"

Foto: EPA-EFE

GARETH BALE na izlaznim je vratima Real Madrida i samo čudo bi se trebalo dogoditi da započne sezonu u ekipi Zinedinea Zidanea.

Jedini problem oko njegovog odlaska je velika plaća koju Bale ima u svom ugovoru koji traje do 2022. godine. Prošle sezone Bale nije igrao ni blizu svojih najboljih izdanja pa mu je Zidane poručio da može potražiti novi klub.

Nedavno mu je putem medija poručio da bi bilo najbolje da ode što prije, a Baleov menadžer Jonathan Barnett Zidanea je zbog toga nazvao sramotom. Zbog velike Baleove plaće postoji i mogućnost posudbe, ali Barnett je sada demantirao takvu mogućnost.

"Neće biti posebnih dogovora kako bi se Balea otjeralo iz kluba. On je jedan od najboljih igrača na svijetu. Garantiram vam da neće otići na posudbu. Bale je igrač Reala i za sada će ostati igrač Reala. Ako se pojavi neka ponuda koja bi nam odgovarala, može otići za dan ili tjedan ili bi mogao biti igrač Reala još tri godine, dok mu ne istekne ugovor", rekao je Barnett, a njegove riječi prenosi Marca.

Posljednji klub koji je iskazao interes za Balea je Jiangsu Suning. Kinezi ga jedino mogu i dovesti na posudbu, ali sudeći prema tvrdnjama Barnetta, tako nešto se neće dogoditi.

 

Pročitajte više