Barcelona i United morat će platiti 120 milijuna eura ako žele "otkriće Lige prvaka"

Foto: EPA

MANCHESTER UNITED i Barcelona zainteresirani su za 21-godišnjeg veznjaka Benfice Enza Fernandeza, tvrdi portugalski Record, navodeći kako katalonski klub u njemu vidi zamjenu za Sergija Busquetsa.

"Nesumnjivo, Enzo Fernandez postao je jedno od otkrića Lige prvaka. Argentinski veznjak izazvao je divljenje zbog načina na koji vodi igru. Sve ukazuje na to da će njegova cijena biti visoka jer nema puno takvih igrača", dodaje španjolski Sport.

Sport je ranije pisao kako Barcelona prati Fernandezov razvoj u Benfici, u koju je došao ljetos iz River Platea za 12 milijuna eura. Katalonci su ga pratili još kada je igrao u Argentini, no tada ga nisu mogli dovesti zbog financijskih problema. Prema Transfermarktu, Fernandez vrijedi 35 milijuna eura te ima otkupnu klauzulu od 120 milijuna eura.

Liverpool je navodno također zainteresiran, ali dosad nije povukao konkretan potez oko transfera. Fernandezov ugovor vrijedi do 2027. godine. S Benficom je osvojio skupinu H Lige prvaka ispred PSG-a i Juventusa, a ove je sezone u 23 utakmice zabio tri gola i asistirao za četiri. 

Pročitajte više