BARCELONA KORAČIĆ DO NASLOVA Jedini rival poražen devet kola prije kraja

Foto: Villarreal (Facebook)

VILLARREAL je (ne)očekivanom pobjedom nad Atlético Madridom osigurao Barceloni dozu komfora u posljednjem ciklusu prvenstvene kampanje.
 
Atlético Madrid gostujućim je porazom (1:2) dopustio Barceloni da poveća bodovni jaz na čak 11 bodova razlike devet kola prije svršetka sezone. San o ligaškoj tituli prije današnjeg meča bio je donekle iluzoran, no nakon poraza potpuno je utopijski razmišljati o Atlético Madridu kao španjolskim prvakom. 
 
S napadačkom osovinom Griezmann - Costa, Madriđani su jurnuli po trobod protiv protivnika koje su posljednji put savladali 29. travnja 2015. godine (1:0).
 
Već u 20. minuti Atlético Madrid kapitalizirao je ofenzivnu strategiju. Griezmann je uspješno realizirao kazneni udarac.
 
Kada se počeo krojiti dojam kako je Atlético Madrid nadomak tek četvrte prvenstvene pobjede na Madrigalu u tekućem stoljeću, Villarreal je uskrsnuo te je s dva pogotka Unala u 82. i 91. minuti potpuno zgranuo Atlético Madrid koji je u šokantnoj završnici doživio tek treći poraz u aktualnoj sezoni. Šime Vrsaljko na standardnoj bekovskoj poziciji odigrao je kompletnu utakmicu za madridski klub. 
 
Dok Atlético Madrid zbog poraza i neće odveć žaliti jer je odavno osigurao direktan nastup u Ligi prvaka, Villarreal trijumfom ponovno konkurira za izlazak na europsku pozornicu u predstojećoj sezoni. 
 

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više