BARCELONI SE TO NIJE DOGODILO PET GODINA Zaustavljena u paklu u koji dolazi i Hrvatska

Foto: Hina

OLYMPIACOS - BARCELONA 0:0 u četvrtom kolu Lige prvaka.

Barcelona je tako propustila održati savršeni učinak u skupini u kojoj su još Juventus i Sporting Lisabon, te dva kola prije kraja i matematički osigurati prolazak u osminu finala LP.
 
Naravno, Barcelona će uvjerljivo proći skupinu, ali uvijek je vijest kada stroj za golove ne zabije, posebno kada je utakmica u Pireju prva nakon prosinca 2012. i utakmice protiv Benfice, a da Barca nije postigla gol na susretu grupne faze Lige prvaka. To joj se do sinoć nije dogodilo u čak 27 utakmica zaredom.
Iako je nastupila u najjačem sastavu i predvođena Messijem, nije uspjela poentirati kod Olympiacosa. Nepreciznošću se posebno isticao Luis Saurez, koji je srušio rekord broja udaraca na gol bez postignutog zgoditka. Čak sedam puta je neuspješno pokušao zabiti, najviše otkako je u Barceloni.

Urugvajski golgeter prolazi kroz jako tešku fazu. Kod Olympiacosa je potvrdio da ovo nije njegova jesen. U 13 utakmica postigao je samo tri gola, ili jedan svakih 387 minuta.
Barcelona tako nije uspjela srušiti neosvojivu tvrđavu u Pireju, u kojoj 12. studenog Hrvatska igra uzvratnu utakmicu play-offa za SP protiv Grčke. 

Pročitajte više